Wat weet jij te vertellen over Habraken Industrial Sewing Applications? Dit bedrijf heeft onze onderneming daadwerkelijk gered! Ik zal eens in het kort uitleggen wat zij bij ons hebben gered.

Habraken Industrial Sewing Applications

Sinds de jaren zestig zijn wij al bezig met het maken van kleding en tafellopers. Dit is toen die tijd van een hobby uitgelopen naar een eigen onderneming. Alles maar dan ook echt alles werd met de hand gemaakt. Zo nu en dan pakte wij de machine er nog wel bij omdat de opdrachten steeds groter werden. Op gegeven moment konden wij het niet meer aan om het met de hand te blijven maken. Dit resulteerde in het feit dat er een hoop bedrijven weg zijn gegaan. Vreselijk om dat te moeten ondervinden, echter zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten. Door met z’n allen bij elkaar te gaan zitten, hoopte wij zo tot een oplossing te komen om de resterende klanten te behouden.

Habraken Industrial Sewing Applications

Online gezocht

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om onze traditie te kunnen blijven uitvoeren. Uiteindelijk kwamen wij de Habraken Industrial Sewing Applications tegen. Dit heeft onze interesse gewekt aangezien de machines welke dit bedrijf heeft erg dichtbij ons in de buurt komen. De traditie konden wij dan ook voortzetten zonder dat een ander hier reuk van kreeg! Wij hebben uiteindelijk een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Vrij snel werd het bezorgd waardoor wij onze productie hebben kunnen behouden!