Ik was al een tijdje aan het kijken voor de kosten van een aanbouw. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op Verbouwaanvraag.nl  Deze site trok me erg aan en deze heb ik dus ook ingehuurd om bij mij de aanbouwing te komen doen.

logo (1)

Ik heb samen met een aantal werknemers gekeken hoe groot de aanbouw zou gaan worden en wat de kosten aanbouw zouden worden. Op mijn info hebben ze een ontwerp gemaakt en deze is door mij goed gekeurd. Binnenkort komen ze de aanbouw bouwen. Ik heb zelf aangeboden om ook mee te helpen en dit was geen probleem.

Mijn ouders zitten zelf ook nog te twijfelen over een aanbouw maar zijn nog niet zo zeker over de kosten. Daarom wachten ze eerst af hoe het bij ons gebeurt en nemen dan de beslissing of ze zelf ook een aanbouw aan te schaffen.

We hebben al kennis gemaakt met het team dat de aanbouw gaat doen en we hebben er een goed gevoel bij. Mijn vriend zal hier en daar ook te hulp schieten met af en toe wat dingen halen en zo dus ik zie het al helemaal goed komen.

Voor nu is het nog even afwachten tot dat de aanbouw staat maar ik kan niet wachten. Ik heb altijd de woonkamer al wat groter willen hebben om zo wat meer meubels te plaatsen en iets meer ruimte te maken voor de kinderen om te spelen.

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn en ik zie het helemaal goed komen.