afzetpalenVoor de mensen die bij een groot bedrijf werken zullen wel weten dat veiligheid voorop staat. Vandaar dat er enkele weken geleden afzetpalen geplaatst werden. voor veel collega’s een behoorlijk grote ergernis omdat zij nu verder moeten lopen voordat zij op locatie zijn. Je kunt er nu immers niet meer door met de auto en dat is natuurlijk vervelend. voor de werknemers die invalide zijn wordt er wel een uitzondering gemaakt. Je kunt de palen er namelijk uit halen zodat je er wel met de auto door kunt. Wat de grootste reden was voor het plaatsen van deze palen omdat sommige misbruik hadden gemaakt als het gaat om parkeren, vanaf nu dus niet meer.

van besouw metaal

Wat betekend dit voor mij?

Ik moet zeggen dat ik hier zelf niet zo zeer van wakker lig. IK vindt di ook een goede methode. Nu hebben alleen de mensen die het verdienen voorrang. Dezeafzetpalen zijn trouwen geplaatst door van Besouw metaal, hun website heeft een andere naam, namelijk vbm.nu.

De voordelen hiervan naar mijn mening is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn, al is dit slechts voor invalide mensen. Verder hoorde ik dat de prijzen van deze firma erg laag zijn, een groot voordeel dus.

afzetpaalWat wel een nadeel is, de parkeerruimte dus. Door deze palen is er nu minder ruimte voor je auto. Wanneer je dan als een van de laatste op het kantoor bent, moet je behoorlijk ver lopen. Dit is dan weer niet zo goed geregeld.
Wel hoorde ik dat zij hier mee bezig zijn om het op te lossen.

Waar ik wel heel zeker van ben is dan Besouw metaal wat mij betreft een dikke aanrader is.