autoschade direkt

Ik werd laatst geattendeerd op een app waar ik veel aan gehad heb. Dit was namelijk de app van Autoschade Den Haag. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een autoschade herstelbedrijf. Enkele weken geleden toen ik op bezoek ging bij een vriend kreeg ik autopech. Ik moet dan ook eerlijk bekende dat ik een oude auto heb, dus eigenlijk was het wel een kwestie van tijd. Dit was dan ook precies hetgeen wat mijn vrienden zeiden die ook in de auto zaten dan. Zoals het hoort rijden we om beurten steeds naar vrienden. Het voordeel hierin was dat ik niet alleen moest wachten totdat er hulp kwam. Allen zijn we dan ook totaal niet handig in dit soort dingen, dus hadden wij echt een monteur nodig. 

Autoschade Den Haag

Wat kunnen zij voor jou betekenen?

Zoals bij vele zaken draait het tegenwoordig allemaal om de prijs. Ik zal dan ook meer gelijk met de deur in huis vallen en deze aan jullie laten zien:

Prijslijst Autoschade Direkt ( excl. 21% BTW ) ( excl. démontage en montage )
Uurtarief ( verzekeringsmaatschappij ) € 75,-

Spiegelkap / handgreep €   35,-
Nieuwe bumper (UNI kleur vanaf) €   75,-
Nieuwe bumper (metallic kleur) € 125,-
Motorkap / achterklep € 150,-
Voorscherm € 125,-
Portier € 165,-
Achterscherm € 175,-
Dak € 200,-
Uitspuiten per deel €   75,-
Bij-tip potje lak in de kleur van uw auto €     7,50
Taxatie rapport voor de verzekering €   65,- (incl. BTW)

auto spuitenDeze prijzen heb ik overigens rechtstreeks van hun website genaamd autoschade-direkt.nl. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd zelf even contact opnemen met Autoschade Den Haag. Ik ben hun in ieder geval dankbaar voor hun snelle service. Zeker een aanrader dus deze garage.