logo_orange1Dankzij deze slotenmaker Utrecht zit ik veilig op mijn nieuwe stek

 

In het vorige huis dat ik bewoonde is ooit ingebroken en daarna is mijn gevoel in dat huis nooit meer hetzelfde geweest. Geen wonder ook, want er is echt iets aangetast als dat gebeurt, zoveel was mij echt wel duidelijk. De inbrekers zijn via het zolderraam binnengekomen en om heel eerlijk te zijn heb ik er ook nooit aan gedacht deze ook maar enigszins te beveiligen. Het was nooit in mijn hoofd opgekomen dat er mensen zouden zijn die zich vier hoog op een dak zouden begeven, enkel om wat computers mee te kunnen nemen. Ik heb mijn spullen nooit meer teruggekregen en het heeft altijd als een heel raar idee gevoeld dat mensen konden neuzen in mijn foto’s, mijn persoonlijke mails en documenten. Gelukkig hebben ze geen spullen meegenomen van immateriële waarde en hebben ze mijn sieraden bijvoorbeeld niet gevonden – die toch zeker ook wel wat waard zijn, uitgedrukt in geld dan. Dat scheelt al behoorlijk natuurlijk. En tóch gaf het sindsdien een vrij onveilig gevoel. Nu ik een huis heb gekocht is het een van de eerste dingen geweest te zoeken naar een geschikte slotenmaker Utrecht. De slotenmaker Utrecht naar mijn keuze vond ikzelf in Nellok, een firma die echte expertise in huis heeft en die bovendien een heel arsenaal aan sloten beschikbaar heeft. Ik was het meest geïnteresseerd in de sloten met het SKG*** keurmerk natuurlijk. Dankzij deze slotenmaker Utrecht zit ik nu op mijn nieuwe stek echt helemaal veilig.